Εγκαίνια για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «Ευρωιδέα»

Εγκαίνια για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «Ευρωιδέα»

Εγκαίνια για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «Ευρωιδέα»

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2015, τα εγκαίνια της Εκπαιδευτικού Ομίλου Ευρωιδέα, που αποτέλεσαν σημείο συνάντησης τοπικών αρχών, εκπαιδευτικών, μαθητών και φίλων του Ομίλου.

SAM_2081
Η εκδήλωση ξεκίνησε με Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Κ.κ Τιμόθεο Ανθή και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο και τον γενικό διευθυντή του Ομίλου, κ. Γιώργο Τζέλλο.

SAM_2059 SAM_2131
Την εκδήλωση πλαισίωσε το catering Τάτσιου με πλούσιο μπουφέ εδεσμάτων.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ευρωιδέα παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες νέους και νέες να ενταχθούν με επιτυχία στην αγορά εργασίας.
Βασική αποστολή μας αποτελεί η δέσμευση και η αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε αναπτυσσόμενους τομείς της εγχώριας και Ευρωπαϊκής αγορά, με γνώμονα την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ευρωιδέα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις και αποτελεί εγγύηση για μια σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία υψηλών προδιαγραφών.
Από το 1991, υπεύθυνα στο χώρο της εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

SHARE