Άδωνις Γεωργιάδης: η ΝΔ παραμένει η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος

Άδωνις Γεωργιάδης: η ΝΔ παραμένει η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος

Άδωνις Γεωργιάδης: η ΝΔ παραμένει η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος

- Στην Καρδίτσα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών
Μήνυμα ενότητας έστειλε από την Καρδίτσα, όπου βρέθηκε σήμερα στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Με μία ώρα καθυστέρηση, ο κ. Γεωργιάδης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος κα. Σοφία Τόλια, στελέχη του κόμματος και οπαδοί.

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (1) ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (2) ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (3) ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (5)
Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, τόνισε μεταξύ άλλων πως η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου στο κόμμα, είναι γιορτή, είναι μια διαδικασία εσωτερικής δημοκρατίας και κάλεσε όλους τους φίλους να συμμετάσχουν στις 22 Νοέμβρη.
«Η ΝΔ πρέπει να γίνει γρήγορα ισχυρή και θέλω να ξεκαθαρίσω πως η ενότητά της δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να την κάνουμε μεγαλύτερη και όχι μικρότερη, Και για να την κάνουμε μεγαλύτερη δεν πρέπει να κρύβουμε τα προβλήματα».
Ο κ. Γεωργιάδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως και οι τέσσερις υποψήφιοι για την αρχηγία του κόμματος, θα βρουν κοινή ημερομηνία, για τη διεξαγωγή κοινής συνδιάσκεψης.
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Γεωργιάδης άσκησε σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «τυχοδιώκτη».
«Ο κ. Τσίπρας οδήγησε τη χώρα στο βούρκο. Τα ψέματα που είπε είναι αναρίθμητα. Από πού να ξεκινήσω: ότι σήμερα έκαψαν το ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά, ότι πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ, ότι διπλασίασε τη φορολογία στους αγρότες ή να μιλήσω για τα σενάρια «Τζέιμς Μπόντ», όπου πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι η τρομοκρατία υπαγορεύει νόμους στην κυβέρνηση…
Επρόκειτο για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που όμως υποβαθμίζεται…».
Κλείνοντας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η ΝΔ παραμένει η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος και πως σύντομα θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

SHARE