Στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες των δύο Βούλγαρων – μελών της εγκληματικής...

Στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες των δύο Βούλγαρων – μελών της εγκληματικής οργάνωσης

Στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες των δύο Βούλγαρων – μελών της εγκληματικής οργάνωσης

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών, υπηκόων Βουλγαρίας, συλληφθέντων μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην εξαπάτηση πολιτών στις πόλεις της Καρδίτσας και των Τρικάλων.(Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα).

Πρόκειται για τους:

1) (επ) GOSPODINOV (ον) GOSPODIN του ATANASOV και της ATANASICA, ο οποίος γεννήθηκε την 23/05/1985 στη Βουλγαρία

AST1

AST2

2) (επ) DIMITROV (ον) DIMITAR του ANTONOV και της DIMITRICHKA , ο οποίος γεννήθηκε την 26/10/1991 στη Βουλγαρία

AST3

AST4

Σε βάρος των δυο αλλοδαπών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και απάτη τελεσθείσα από δράστες που ενεργούν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με επιδιωκόμενο περιουσιακό όφελος άνω των 30.000 ευρώ αλλά και των 120.000 ευρώ, κατά συναυτουργία, κατά συρροή, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας, των φωτογραφιών και της ασκηθείσας σε βάρος τους δίωξης, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα των παραπάνω ατόμων να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24410-80230 και 24410-80233 του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

SHARE