«Εάν εκλεγώ  Πρόεδρος, η ΝΔ δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο»

«Εάν εκλεγώ  Πρόεδρος, η ΝΔ δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο»

Δέσμευση Μεϊμαράκη από την Καρδίτσα

«Εάν εκλεγώ  Πρόεδρος, η ΝΔ δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο»

Σε ογκώδη συγκέντρωση στην Καρδίτσα, μίλησε σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους παριστάμενους να στηρίξουν την υποψηφιότητά του και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 22 Νοέμβρη.

Μειμαράκης (1)

Απευθυνόμενος στο κοινό, ξεκαθάρισε πως εάν εκλεγεί, η ΝΔ δεν θα ψηφίσει κανένα μέτρο διευκρινίζοντας πως τον  Αύγουστο η ΝΔ ψήφισε τη συμφωνία με τους Θεσμούς, αλλά όχι τα μέτρα,  που τώρα καθορίζονται και ψηφίζονται από την κυβέρνηση.

«Εάν εκλεγώ Πρόεδρος, η ΝΔ δεν θα ψηφίσει κανένα φορολογικό μέτρο» δήλωσε χαρακτηριστικά και απέσπασε το «ζεστό» χειροκρότημα του συγκεντρωμένου πλήθους.

Επίσης, σημείωσε πως η ΝΔ ψήφισε στόχους και χρονοδιαγράμματα. Το πώς θα υλοποιηθούν είναι αποκλειστικά ευθύνη της κυβέρνησης.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» παραβρέθηκε ο Βουλευτής του κόμματος κ. Κώστας Τσιάρας, οι βουλευτές Λάρισας κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, πρώην Βουλευτές Τρικαλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, Δήμαρχοι, πρώην Βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ, στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ  και πλήθος κόσμου.

Μευμαρακης (2)

Να αναφέρουμε πως την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κα. Τόλια, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής του νομού κ. Τσιάρας.

Μευμαρακης (3)

Μευμαρακης (4)

Μειμαράκης (2)