Παράσταση Καραγκιόζη του Μάκη Χάρμπα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο

Παράσταση Καραγκιόζη του Μάκη Χάρμπα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο

Παράσταση Καραγκιόζη του Μάκη Χάρμπα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο

Το πρωινό της Κυριακής 15 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο στις 11:30 π.μ.

Ο συντοπίτης καλλιτέχνης θα παρουσιάσει την τέχνη του μετά από τέσσερα χρόνια στην πόλη της Καρδίτσας και στον χώρο του δημοτικού κινηματοθεάτρου. Το έργο που θα παίξει θα έχει τίτλο : «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» και είναι βασισμένο σε θεσσαλικό παραμύθι.
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Θεάτρου Σκιών έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή, ποιοτική και σπάνια παράσταση από τον βραβευμένο Καρδιτσιώτη καλλιτέχνη. Ο Μάκης Χάρμπας είναι από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες καραγκιοζοπαίχτες και μέσα σε 23 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με το Θέατρο Σκιών, το έχει εμπλουτίσει τόσο με σύγχρονες ιστορίες, όσο και με νέους χαρακτήρες. Οι σπουδές Θεάτρου του καλλιτέχνη στην Ελλάδα και στην Γερμανία τον έχουν βοηθήσει να απογειώσει την τέχνη του υποκριτικά και φιλολογικά. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Ευγένιος Σπαθάρης, ο Θύμιος Καρακατσάνης, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τάκης Βαμβακίδης κ.ά.
Συνεργάζεται με το Παιδαγωγικό Τμήμα του Βόλου και των Ιωαννίνων. Έχει βραβευτεί με βραβείο καλύτερης επαγγελματικής παράστασης, συμμετείχε στις διεθνείς εκθέσεις βιβλίου της Χάγης και του Βερολίνου. Η παράσταση θα γίνει την Κυριακή πρωί στις 11:30 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Η γενική είσοδος θα είναι 5 €.