Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπως αναφέρουν σε...

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

Ειδικότερα το σωματείο επισημαίνει «ξεκίνησε αυτή τη μορφή των κινητοποιήσεων προκειμένου να καταγραφούν τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, με τη συνεχιζόμενη πολιτική των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, που έχουν οδηγήσει στην υποχρηματοδότηση του συστήματος υγείας μ” όλα τα συνεπακόλουθα.

Το σωματείο, με αλλεπάλληλες ενέργειες, πρωτοβουλίες, έχει αναδείξει και προτείνει λύσεις στις διοικήσεις του νοσοκομείου και 5ης ΥΠΕ. Έχει επανειλημμένα καταγγείλει την κατάσταση, που επικρατεί σε θέματα, που απασχολούν γενικότερα τον χώρο της δημόσιας υγείας και τα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. αλλά και ειδικότερα για θέματα, που αφορούν στην εργασιακή ειρήνη αλλά και την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας.

Όλα τα θέματα έχουν διατυπωθεί σε συναντήσεις αλλά και εγγράφως στη διοίκηση αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία πρωτοβουλία για την επίλυση αυτών.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Π.Γ.Ν. Λάρισας καλεί όλους τους συναδέλφους, να συμμετέχουν στις ανοικτές συνελεύσεις-συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και σεβόμενο το γεγονός, ότι το νοσοκομείο έχει γενική εφημερία αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα των συναντήσεων ως ακολούθως:

Δευτέρα 16-11-2015 Κεντρική Πύλη 13:00

Τετάρτη 18-11-2015 Κεντρική Πύλη 13:00

Παρασκευή 20-11-2015 Κεντρική Πύλη 13:00»