Κάλεσμα από τον Σύλλογο Γυναικών στην συγκέντρωση της Επιτροπής Ειρήνης

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Γυναικών στην συγκέντρωση της Επιτροπής Ειρήνης

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Γυναικών στην συγκέντρωση της Επιτροπής Ειρήνης

ΤΙΜΑΜΕ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών της Καρδίτσας να τιμήσουν την 42η επέτειο από το λαϊκό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, δυναμώνοντας την πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΕΕ και ΝΑΤΟ και τη συμμετοχή της χώρας μας σ” αυτούς.
Να τιμήσουν τις χιλιάδες αγωνίστριες και αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης, χτίζοντας τείχος στη ναζιστική Χρυσή Αυγή, τους υμνητές της στρατιωτικής δικτατορίας, στις απόψεις και την εγκληματική δράση της, που συκοφαντεί τους αγώνες του λαού και της νεολαίας.
Ο αγώνας του λαού και της νεολαίας στο Πολυτεχνείο το Νοέμβρη του 1973 συνεχίζει να φλογίζει τις καρδιές όλων μας, όσων δεν βολευόμαστε με την αδικία, τη βαρβαρότητα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που φέρνει φτώχεια, ανεργία, πολέμους, προσφυγιά στη λαϊκή πλειοψηφία.
Με αντοχή και χωρίς υπόκλιση σε ξένες σημαίες, συνεχίζουμε στον αγώνα για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, που μας στερούν ΕΕ, κυβερνήσεις, μονοπώλια.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ