Ημερίδα από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας στις 21 Νοεμβρίου 2015

Ημερίδα από την Αναπτυξιακή Καρδίτσας στις 21 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας σας προσκαλεί σε ημερίδα που θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα, στις 21 Νοεμβρίου 2015. Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Δημιουργία συνθηκών απασχόλησης και μόνιμης εγκατάστασης – κατοικίας στην περιοχή παρέμβασης», η οποία εντάσσεται στα ««Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» και υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΥΠΟΔΟΧΗ».

Στη διάρκεια της ημερίδας θα συζητηθούν οι προοπτικές απασχόλησης στον Ν. Καρδίτσας. Στην κατεύθυνση αυτή, θα παρουσιαστούν προτάσεις απασχόλησης και εργαλεία ενίσχυσης του τοπικού πρωτογενούς τομέα παραγωγής καθώς και προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Πράξης «Δημιουργία συνθηκών απασχόλησης και μόνιμης εγκατάστασης – κατοικίας στην περιοχή παρέμβασης» και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την υλοποίηση της.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «DOMOTEL ARNI» (Καραϊσκάκη 4) στην Καρδίτσα, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00. Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαιτέρως.

SHARE