Όλα έτοιμα στην Καρδίτσα για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Όλα έτοιμα στην Καρδίτσα για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Όλα έτοιμα στην Καρδίτσα για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός της Καρδίτσας ενόψει της ανάδειξης νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015. Η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας, σε συνεργασία με τις κατά τόπο ΔΗΜ.ΤΟ, με την ΟΝΝΕΔ και με τον ορισμένο από το κόμμα πρόεδρο της Ν.Ε.Φ.Ε. στο νομό μας κ. Τοπούζη Χρήστο, κατέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να διασφαλιστεί η άρτια οργάνωση και διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Εκείνο που προέχει είναι η συμμετοχή όλων των μελών και φίλων του κόμματός μας στις αυριανές εκλογές, ώστε η παράταξή μας να βγει ενισχυμένη και ενωμένη. Το αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι, επιβάλλεται να γίνει σεβαστό και αποδεκτό από όλους. Η επόμενη μέρα θα είναι ημέρα ενότητας για όλους μας, χωρίς παθογένειες και εσωστρέφειες.

Κάνουμε γνωστό στα μέλη και φίλους μας, ότι με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Κ.Ε.Φ.Ε), πρόεδρος Ν.Ε.Φ.Ε Καρδίτσας ορίζεται ο κ. Χρήστος Τοπούζης, ενώ μέλη οι εκπρόσωποι των υποψηφίων στο νομό μας, που είναι οι κάτωθι: Ευάγγελος Ρεβενήσιος (Άδωνης Γεωργιάδης), Ελευθέριος Έξαρχος ( Ευάγγελος Μεϊμεράκης), Δημήτριος Πάτας (Κυριάκος Μητσοτάκης) και Κων/νος Γώγος (Απόστολος Τζιτζικώστας).

Οι κάλπες θα στηθούν στα κάτωθι σημεία του νομού μας:

Καρδίτσα: Στην Δημοτική ΑγοράΣταυρός: Δημαρχείο πρώην Δήμου Κάμπου

Καλλίθηρο: Αίθουσα ΚΕΠ, Μητρόπολη: Δημαρχείο πρώην Δήμου Μητρόπολης Καλλιφώνι: Δημαρχείο Ανθηρό: Δημαρχείο Βραγκιανά: Δημαρχείο πρώην Δήμου ΑχελλώουΜουζάκι: Δημαρχείο Αγναντερό: Δημαρχείο πρώην Δήμου ΠαμίσουΦανάρι: Δημαρχείο πρώην Δήμου Ιθώμης Παλαμάς: Δημαρχείο Ιτέα: Δημαρχείο πρώην Δήμου Φύλλου Προάστιο: Δημαρχείο πρώην Δήμου ΣελλάνωνΜορφοβούνι: Δημαρχείο Σοφάδες: Δημαρχείο Ματαράγκα: Δημαρχείο πρώην Δήμου ΆρνηςΛεοντάρι: Δημαρχείο Κέδρος: Δημαρχείο

Σοφία Τόλια
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας