Αποφασισμένοι να στήσουν μπλόκα οι αγρότες

  Αποφασισμένοι να στήσουν μπλόκα οι αγρότες

  - Διοργανώνουν Πανθεσσαλική σύσκεψη την Πέμπτη στον Παλαμά και Πανελλαδική στις 6 Δεκέμβρη, όπου θα αποφασίσουν την ημερομηνία καθόδου στην Εθνική Οδό

  Αποφασισμένοι να στήσουν μπλόκα στην Εθνική Οδό και να δώσουν με αυτό τον τρόπο τη μάχη για την επιβίωσή τους, δηλώνουν οι αγρότες του νομού.
  Μαζί βεβαίως με αγρότες από τη Θεσσαλία, αλλά και από όλη την Ελλάδα, στις 6 Δεκέμβρη, όπου θα γίνει η πανελλαδική σύσκεψη της επιτροπής των μπλόκων και καθοριστεί η ημερομηνία της καθόδου στους δρόμους.
  Μέχρι τότε οι αγρότες οργανώνονται σε επίπεδο Θεσσαλίας και διοργανώνουν σύσκεψη στον Παλαμά την ερχόμενη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
  Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Βαγγέλης Μπούτας με τη συμμετοχή μελών του ΔΣ, αλλά και Προέδρων Αγροτικών Συλλόγων αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που διογκώνονται (φορολογία, ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις στις εισφορές του ΟΓΑ, στη ΔΕΗ, κατασχέσεις από την Αγροτική κ.α) και ξεκαθάρισε πως τα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης, δεν θα τα ανεχθούν.
  «Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να αφήσουμε να μας καταστρέψουν. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις – παραστάσεις διαμαρτυρίας – στη ΔΕΗ, στην Εφορία, στο ΠΕΔΥ και στα Κέντρα Υγείας.
  Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Παλαμά και Αντιπρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κώστας Τζέλλας κάλεσε όλους τους αγρότες της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν στη σύσκεψη στον Παλαμά για να οργανώσουν από κοινού τον αγώνα τους.
  «Μόνο όταν είμαστε οργανωμένοι και ενωμένοι θα πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μόνο τότε θα ανατρέψουμε την πολιτική τους, το έχουμε καταφέρει στο παρελθόν και θα τα καταφέρουμε και τώρα, να μην ισχύσουν τα δυσβάσταχτα μέτρα τους» σημείωσε