Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΕΠΣ Καρδίτσας στον κ. Μαλισιώβα

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΕΠΣ Καρδίτσας στον κ. Μαλισιώβα

Διαβάσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη δήλωση του έγκριτου συντοπίτη δημοσιογράφου, Δημήτρη Μαλισιώβα, που δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο.

Οι βαθυστόχαστες απόψεις του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, που πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό, δεν είχαν ουδεμία αναφορά στην ταμπακιέρα. Πιθανόν να μην ήθελε να αναφερθεί στον συνοδοιπόρο του και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χατζή και μη εν ενεργεία διαιτητή της ΕΠΣ Τρικάλων.

Μάλιστα δεν φρόντισε να ενημερωθεί για το καταστατικό της Ένωσης, παρόλο το ενδιαφέρον του για την προεδρία της ΕΠΣ, αποδεικνύοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο, ότι δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά, τολμώντας μάλιστα να παραδίδει μαθήματα για Γραφεία Τύπου και μαϊμούδες, ακολουθώντας την ίδια τακτική ο ίδιος.

Ωστόσο, ο έμπειρος Καρδιτσιώτης ρεπόρτερ φρόντισε να μας υπενθυμίσει το σκορ ανάμεσα σε δύο ιστορικές τοπικές ομάδες του Νομού και στο σημείο αυτό γεννιούνται τα εξής ερωτήματα:

-Τι εξέλιξη είχε το παιχνίδι αυτό, το οποίο διακόπηκε και έχει γνώση ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ;

-Τι έλεγε ο τότε ΚΑΠ; Έπρεπε το παιχνίδι να συνεχιστεί; Ποιες οι ποινές που επιβλήθηκαν στις ομάδες, αλλά και στις αγελάδες που ήταν υπαίτιες για την διακοπή;

ΥΓ1: Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι δύο ιστορικές ομάδες, ενόψει της επετείου του ιστορικού αγώνα, σκέπτονται να τον τιμήσουν ως δημοσιογράφο της ΕΡΤ για την αναφορά στο αθλητικό γεγονός, του 19ου αιώνα.

ΥΓ2: Στην ίδια εκδήλωση, η ΕΠΣΚ, ως μεγαλύτερος φορέας του Νομού στο ποδόσφαιρο, σκοπεύει να τον τιμήσει, απονέμοντάς του … το καταστατικό της Ένωσης, αλλά μόνο το άρθρο που αφορά την Επιτροπή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με την προϋπόθεση όμως να λάβει γνώση.

ΥΓ3: Κάνουμε γνωστό σε όλους τους συμπολίτες μας ότι για τα παραπάνω έχουν ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Α.Ε.

Γραφείο Τύπου ΕΠΣ Καρδίτσας


Ο κ. Μαλισιώβας είχε νωρίτερα απαντήσει στην αρχική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΕΠΣΚ με την εξής δήλωση:

Ενημερώθηκα, πως ένα μαιμού «Γραφείο Τύπου» μιας  ποδοσφαιρικής δομής εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει το όνομά μου, Υπουργούς, Προέδρους και ενδεχομένως και Πλανητάρχες.

Κατ αρχήν για να χρησιμοποιήσει  κάποιος τον  όρο «Γραφείο Τύπου», πρέπει σε αυτό να προΐσταται ή να το διευθύνει επαγγελματίας δημοσιογράφος. Άρα πρόκειται για «Γρ Τύπου» μαιμού, είδος, που καλλιεργείται  ευρέως  στην ποδοσφαιρική  κοινότητα. Όταν εμφανιστεί ο επαγγελματίας δημοσιογράφος  και υπογράψει την κατάπτυστη ανακοίνωση, τότε με το καλό θα τοποθετηθώ.

Μερικές σκόρπιες σκέψεις, προς ενδιαφερόμενους, και συνάμα ανησυχούντες.

ΥΓ1  Στα εικοσιπέντε χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας, όχι μόνο δεν τόλμησε, αλλά δεν διαννοήθηκε κανείς να επιβάλλει στον Δημήτρη Μαλισιώβα τι θα πει στα μικρόφωνα, ποιόν θα καλέσει, ή τι θα γράψει στα κείμενα.

ΥΓ2 Εικοσιπέντε  χρόνια στην Αθήνα, στο επικίνδυνο ρεπορτάζ της.. παράγκας δεν μας έφαγαν τα λιοντάρια, θα μας φάνε τα ποντίκια?

ΥΓ3  Ζαίμ-Μπραήμ 27-28 και διακοπή, γιατί μπήκαν τα γελάδια μέσα!! Μα, ντίπ κατά ντίπ..

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΛΙΣΙΩΒΑ

SHARE