Κινητοποίηση στη ΔΕΗ – «Κανένα λαϊκό σπίτι της Καρδίτσας χωρίς ρεύμα»

Κινητοποίηση στη ΔΕΗ – «Κανένα λαϊκό σπίτι της Καρδίτσας χωρίς ρεύμα»

ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΕΟΑΣΚ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΜΑΣ

Με το σύνθημα «Κανένα λαϊκό σπίτι της Καρδίτσας χωρίς ρεύμα» εκπρόσωποι σωματείων που ανήκουν στο ΠΑΜΕ,  το συνδικάτο οικοδόμων, το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων, η γραμματεία Καρδίτσας του ΠΑΜΕ, της  ΠΑΣΕΒΕ, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, ο Σύλλογος Γυναικών ν. Καρδίτσας, το ΜΑΣ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία της ΔΕΗ στην Καρδίτσα.

Σκοπός της κινητοποίησης ήταν να καταγγελθεί η πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που πλήττει τα φτωχά λαϊκά στρώματα, κόβοντας τα εισοδήματα και ταυτόχρονα η ΔΕΗ προχωρά σε διακοπές ρεύματος.

Στην συνάντηση  που είχαν με τον διευθυντή της ΔΕΗ, ενημερώθηκαν ότι εδώ και δεκαπέντε μέρες έχουν ξεκινήσει οι διακοπές ρεύματος και στην Καρδίτσα, αφού τέτοιες εντολές έχουν.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων προειδοποίησαν ότι δεν θα επιτρέψουν να μείνει κανένα σπίτι της Καρδίτσας χωρίς ρεύμα και θα αγωνιστούν γι’ αυτό. Επεσήμαναν το ιδιαίτερο πρόβλημα με τα αγροτικά νοικοκυριά της περιοχής που καλούνται  αυτό το διάστημα να πληρώνουν υπέρογκα ποσά (πάνω από 1000€ ) για το ρεύμα στις πομόνες ενώ δεν έχουν εισπράξει τα ποσά που τους χρωστούν.

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της κινητοποίησης οι συγκεντρωμένοι μοίραζαν  τόσο στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, όσο και στους πελάτες που περίμεναν ή για διακανονισμό ή να πληρώσουν τους λογαριασμούς, την προκήρυξη  του ΠΑΜΕ που καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνεται στις 3 Δεκεμβρίου, στις 10:30 υο πρωί στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας αλλά και να ενισχύσουν τα μπλόκα των αγροτών που θα υπάρξουν την ίδια μέρα με τρακτέρ στο «Δέλτα». Για την καλύτερη προετοιμασία και ενημέρωση, τα τρακτέρ θα βγουν στις πλατείες των χωριών από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΕΟΑΣΚ-ΜΑΣ-ΣΥΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ 005

ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΕΟΑΣΚ-ΜΑΣ-ΣΥΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ 004

 

SHARE