Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας-Συνάντηση με εργαζομένους

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας-Συνάντηση με εργαζομένους

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας-Συνάντηση με εργαζομένους

Συνάντηση πραγματοποίησαν την Παρασκευή 27/11/2015 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παν. Βράντζα, Χρ. Κατσαβριά – Σιωροπούλου και Σπ. Λάππας με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών, το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομεταναστών ν. Καρδίτσας καθώς και με τους εργαζόμενους των ΚΔΑΠ του Δήμου Καρδίτσας. Στη συνάντηση παρεβρέθηκε και ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΚΑΡΠΟΣ» κ. Β.βαρελάς.

συριζα εργαζομενοι
Τη συζήτηση απασχόλησαν θέματα των κλάδων τους, όπως η απλήρωτη εργασία των εργαζομένων των ΚΔΑΠ από τον Σεπτέμβριο του 2015 εξαιτίας του μη θεωρητέου εντάλματος από το Ελεγκτικό Συνέδριο, τα χρόνια προβλήματα και οι προτάσεις από τους Συμβασιούχους πυροσβέστες καθώς και οι θέσεις και τα αιτήματα των υπαλλήλων δίωξης λαθρομεταναστών.
Οι βουλευτές άκουσαν με προσοχή τα αιτήματα και τις προτάσεις των εργαζομένων και δεσμεύτηκαν ότι θα έρθουν σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες και υπουργεία ώστε να τα προωθήσουν και να δοθεί λύση στα προβλήματα τους.

SHARE