8 συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

8 συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

8 συλλήψεις σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

Σε οχτώ συλλήψεις προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα, τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν, χθες (30-11-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 31 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο ασημόχαρτα με μικροποσότητες βουπρενορφίνης.

Συνελήφθησαν, χθες (30-11-2015) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 32, 21 και 27 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (30-11-2015) το μεσημέρι στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 63χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Περού, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, με συνολική ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Συνελήφθη, χθες (30-11-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ για τα αδικήματα της διευκόλυνσης παράνομης διαμονής στην ημεδαπή υπηκόου τρίτης χώρας και της παράνομης απασχόλησης υπηκόου τρίτης χώρας.

Συνελήφθη, σήμερα (01-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.