«Ηχηρό» μπλόκο των αγροτών στο «ΔΕΛΤΑ»  Καρδίτσας

«Ηχηρό» μπλόκο των αγροτών στο «ΔΕΛΤΑ»  Καρδίτσας

«Ηχηρό» μπλόκο των αγροτών στο «ΔΕΛΤΑ»  Καρδίτσας

«Ηχηρό» μήνυμα στους κυβερνώντες για την αντιαγροτική πολιτική που εφαρμόζουν έστειλαν σήμερα εκατοντάδες Καρδιτσιώτες αγρότες, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΕΟΑΣΚ στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Αθηνών, στον κόμβο «ΔΕΛΤΑ».

Περισσότερα από 300 τρακτέρ από διάφορους αγροτικούς συλλόγους του νομού, παρατάχθηκαν εκατέρωθεν της Εθνικής Οδού και θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι αύριο, καθώς στις 11 το πρωί αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, θα συναντηθεί  στην Αθήνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Αγρότες (1)

Αγρότες (2)

Αγρότες (3)

Σήμερα στις 12.30 μ.μ. οι αγρότες έστησαν  ολιγόλεπτο «μπλόκο»  στο «ΔΕΛΤΑ», όπου τους ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Βαγγέλης Μπούτας για τις εξελίξεις. «Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να κάνουν δεκτά τα αιτήματά μας, μας οδηγούν στην εξαθλίωση» είπε μεταξύ άλλων.

Αγρότες (5)

Παρόλα αυτά, η κυκλοφορία των οχημάτων δεν διεκόπη, διεξάγονταν κανονικά μέσω παρακαμπτήριων οδών. Ισχυρή ήταν η αστυνομική δύναμη του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας, αλλά και του Τμήματος Ασφαλείας,  για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Παρών ήταν και  ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Καρδίτσας κ. Θωμάς Καρανάσιος.

Αγρότες (4)

Αγρότες (11)

Αγρότες (8)

Αγρότες (6)

Αγρότες (7)

Αγρότες (9)

Αγρότες (10)

Αγρότες (12)

Αγρότες (13)