7 συλλήψεις χθες σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

7 συλλήψεις χθες σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

7 συλλήψεις χθες σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

Σε επτά συλλήψεις προχώρησαν χθες οι Αστυνομικές Αρχές Λάρισας, Βόλου και Τρικάλων. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν, χθες (08-12-2015) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 51 και 55 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης και μία συσκευασία με υπολείμματα διαλύματος ηρωίνης.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση κλοπής από αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού της πόλης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα από το πρωί της (03-12-2015) έως το μεσημέρι της (05-12-2015) εισήλθε στο ναό και αφαίρεσε μία εικόνα. Η αφαιρεθείσα εικόνα αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Ιερού Ναού.

Συνελήφθη, χθες (08-12-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε γραφείο εταιρείας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή της, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Συνελήφθη, χθες (08-12-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Συνελήφθη, χθες (08-12-2015) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Συνελήφθη, χθες (08-12-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα.