Η Αναγέννηση μας έχει δίπλα της

Η Αναγέννηση μας έχει δίπλα της

Η Αναγέννηση μας έχει δίπλα της

H Αναγέννηση   είναι  σημείο   αναφοράς   για το Νομό μας και παράλληλα μια «ζωντανή»   διαφήμιση,  ιδιαίτερα  χρήσιμη σ’ αυτή τη δύσκολη   περίοδο.

Η πορεία της αποτελεί παράδειγμα οργάνωσης και δημιουργίας ενώ στην διαδρομή  της, εκτός από κάποια «πέτρινα» χρόνια, βρίσκεται- όπως της αξίζει- σε επαγγελματική κατηγορία.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία, ούτε και εύκολα.  Αντιθέτως, είναι σημαντική κατάκτηση για την τοπική μας ομάδα, η οποία σημειωτέων, δεν στηρίζεται σε κανέναν ισχυρό οικονομικό παράγοντα.

Γι’ αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων και των φιλάθλων, που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, αλλά και των φορέων, που μπορούν να βοηθήσουν έξω από αυτό.

Το τελευταίο διάστημα,  η ΑΣΑ , εκτός από το πάγιο οικονομικό πρόβλημα, έχει ν’ αντιμετωπίσει και άλλα εμπόδια, που ορθώθηκαν μπροστά της , Αδικίες και δυσβάσταχτα οικονομικά πρόστιμα, γι’ αυτό και κυριαρχεί αγανάκτηση στους οπαδούς, τους φίλους και όλους τους Καρδιτσιώτες.

Οι προσπάθειες της Διοίκησης είναι άξιες συγχαρητηρίων και συνεχίζοντας με τον ίδιο  δυναμισμό, πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια.

Σημαντική  επίσης, είναι η προσφορά του προπονητή, που διανύει τον 5 χρόνο στον πάγκο της Αναγέννησης  καθιστώντας τον,  τον μακροβιότερο προπονητή, σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Άξιοι επαίνου είναι βεβαίως οι παίκτες, που πάνω απ’ όλα τους χαρακτηρίζει ο ζήλος και η αγάπη για την ΑΣΑ.

Είναι χρέος όλων μας, να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα,  που κρατά ψηλά το γόητρο του Νομού μας.  Η Αναγέννηση έχει όλα τα εχέγγυα, να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας.

Το ποδόσφαιρο  άλλωστε, αποτελεί ένα σημαντικό, μαζικό, κοινωνικό κίνημα και η Καρδίτσα επιβάλλεται να συμμετέχει σ΄ αυτό,  με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ασημίνα Σκόνδρα
πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας