Η Καρδίτσα «φόρεσε» και επίσημα τα γιορτινά της

Η Καρδίτσα «φόρεσε» και επίσημα τα γιορτινά της

Η Καρδίτσα «φόρεσε» και επίσημα τα γιορτινά της

Τα γιορτινά της «φόρεσε» και επίσημα το βράδυ της Κυριακής η Καρδίτσα.  Παρουσία πλήθος κόσμου, λίγο μετά τις 7.00 μ.μ. έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καρδίτσας που παιάνιζε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Χριστούγεννα Καρδίτσα (1)

Το σύνθημα βεβαίως έδωσε ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μαζί με μικρούς και μεγάλους ξεκίνησαν από το Σιδηροδρομικό Σταθμό στις 6.30 μ.μ. για μια… εορταστική ποδηλατάδα και έφτασαν στην κεντρική πλατεία.

Χριστούγεννα Καρδίτσα (3)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (4)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (5)

Ακολούθως το συγκεντρωμένο πλήθος, κατευθύνθηκε στην “Παυσιλυπούπολη”, το θεματικό πάρκο με τα ξύλινα σπιτάκια του, που στήθηκε στο χώρο του άλσους του Παυσιλύπου, όπου έγινε και η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας.

Χριστούγεννα Καρδίτσα (6)

Εκεί τους περίμενε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά» και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στη λειτουργία της «Παυσιλυπούπολης».

Υποσχέθηκε δε πως του χρόνου, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος Καρδίτσας θα «επεκτείνει» το θεματικό πάρκο.

Χριστούγεννα Καρδίτσα (8)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (13)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (10)

Στη συνέχεια μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καρδίτσας παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ενώ η βραδιά έκλεισε με μουσική συναυλία.

Ο Γιώργος Γελαράκης πλαισιωμένος από τη Ζωή Στεφανίδου, φωνή, τον Jai Μαζαράκη , ηλεκτρική κιθάρα, τον Κων/νο Γκιβίση, πλήκτρα, τον Κώστα Ταλταμπάνη, μπάσο,φωνητικά και τον Βruno Semanjaku – Τύμπανα «ταξίδεψε» το πλήθος σε ρυθμικά μονοπάτια, με αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα με swing, rock “n” roll και reggae διάθεση.

Χριστούγεννα Καρδίτσα (14)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (9)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (7)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (12)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (2)

Χριστούγεννα Καρδίτσα (15)

SHARE