Συνάντηση της κ. Χρυσούλας Κατσαβρια- Σιωροπούλου με τον αναπληρωτή Υπουργό υγείας...

Συνάντηση της κ. Χρυσούλας Κατσαβρια- Σιωροπούλου με τον αναπληρωτή Υπουργό υγείας κ.Παύλο Πολάκη

Με τον  αναπληρωτή Υπουργό υγείας κ.Παύλο Πολάκη συναντήθηκαν την Παρασκευή η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας κ. Χρυσούλα Κατσαβρια- Σιωροπούλου και αντιπροσωπεια γιατρών του Νοσοκομείου Καρδίτσας που αποτελείτο από τους κ.κ. Νέστορα Καραγιώτα, Μπάρκα Χριστίνα, και Σακκά Αθανάσιο.

Η κ. Κατσαβρια-Σιωροπούλου κατέθεσε φάκελο τόσο στον Αναπληρωτή Υπουργό, όσο και στον Υπουργό κ. Ξανθό με όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε και είχε στη διάθεση της  αναφορικά με τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπιζουν όλες οι μονάδες υγείας του Νομού Καρδίτσας: Νοσοκομείο, ΠΕΔΥ Κέντρα Υγείας ,ΕΚΑΒ .

Οι γιατροί από την πλευρά τους ενημέρωσαν τους αρμόδιους υπουργούς για τις ανάγκες σε προσωπικού και φαρμακευτικό υλικό του νοσοκομείου Καρδίτσας και κατέθεσαν σειρά προτάσεών που μπορούν να συμβάλλουν ώστε να διευθετηθούν τα προβλήματα που εξέθεσαν.

Ο Υπουργός ενημέρωσε αναλυτικά για τα κονδύλια που δόθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας καθώς και για τις οργανικές θέσεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων που θα προκηρυχθούν για τα νοσοκομεία.

Ο κ. Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει άμεσα με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες το θέματα που τέθηκαν υπόψη του, ώστε να αποκατασταθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό η ποιότητα της δημόσιας υγείας στο νομό μας.