«Ημέρα Αλληλεγγύης» στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

«Ημέρα Αλληλεγγύης» στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

«Ημέρα Αλληλεγγύης» στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας με επιτυχία «Ημέρα Αλληλεγγύης», έπειτα από πρόσκληση υποστήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών,  που η Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας έχει στο μητρώο της καθώς και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

Untitled-2

Την κοινωνική αυτή δράση του Νοσοκομείου μας που διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία  πλαισίωσαν εθελοντικά ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας με Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα, εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας (ΑΣΚ), οι οποίοι επισκέφθηκαν τους ασθενείς μα παραδίδοντας ευχετήριες κατασκευές των παιδιών των Παιδικών Βιβλιοθηκών του Δήμου. Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Διοικητής του Νοσοκομείου κα Δάλλα  Κων/να και η Αντιδήμαρχος κα Αντωνίου Ελένη  και παρευρέθησαν επίσης οι κυρίες Διαμαντή, Γκαραγκούνη και Καφαντάρη, ο Υποδιευθυντής κος Νάνος και οι μαθητές του ΔΙΕΚ από το Νοσοκομείο.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Γ.Ν. Καρδίτσας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές σε όλους!