Τα Φάρσαλα τίμησαν τα 100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης

Τα Φάρσαλα τίμησαν τα 100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης

Τα Φάρσαλα τίμησαν τα 100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης

Ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς έστειλαν οι εκατοντάδες πολίτες που παρευρέθηκαν χθες στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Φαρσάλων με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Φαρσάλων, σε μαγική βραδιά για την πόλη.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος ΔΙΚΕΦΑ και υπεύθυνη του κοινωνικού παντοπωλείου Δέσποινα Συροπούλου η οποία ευχαρίστησε την ορχήστρα Βασίλη Τσιτσάνη που συμμετείχε αφιλοκερδώς στην χθεσινή βραδιά, τόνισε την ανάγκη του εθελοντισμού ανέφερε επίσης όταν ένας άνθρωπος νιώθει πόνο, νιώθει τον πόνο των συνανθρώπων γύρω του. Τέλος ευχαρίστησε της εθελόντριες για την δράση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο υπεύθυνος ορχήστρας Βασίλη Τσιτσάνη και εκπρόσωπος Δήμου Τρικκαίων Στέλιος Καραγιώργος, ο περιφερειακός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τύμπας, και ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Βουρλίτσης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος της πόλης Άρης Καραχάλιος ο οποίος ανέφερε ευχαριστήριο προς τους πολίτες για τα τέσσερα χρόνια κοινωνικό παντοπωλείο καθώς επίσης και την τετραετή πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων. Συνεχάρη τους εθελοντές για την συνεχή δράση τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου εκπρόσωποι διαφόρων συλλόγων και φορέων της πόλης και της Εκκλησίας.

Τσιτσάνης Φάρσαλα (1)