Σαρωτική εμφάνιση του Νηρέα Καρδίτσας με 18 μετάλλια στα Γαλαγάλεια

Σαρωτική εμφάνιση του Νηρέα Καρδίτσας με 18 μετάλλια στα Γαλαγάλεια

Σαρωτική εμφάνιση του Νηρέα Καρδίτσας με 18 μετάλλια στα Γαλαγάλεια

Χωρίς να έχει συμπληρωθεί ο τρίτος χρόνος παρουσίας στο χώρο ο Νηρέας Καρδίτσας έδωσε βροντερό παρών και σε συμμετοχές αλλά και σε διακρίσεις. Τα παιδιά που συμμετείχαν είναι Νηρεάκια από ¨κούνια¨, παιδιά που κολυμπάνε λιγότερο από δυο χρόνια στην μεγάλη πισίνα!!! Όλοι οι αθλητές μας σημείωσαν ατομικά ρεκόρ που κόβουν την ανάσα κατακτώντας συνολικά 16 ατομικά και 2 ομαδικά μετάλλια απογειώνοντας την ομάδα.

Με ¨στολίδι¨  την μικρή πισίνα και την εξαιρετική δουλειά που γίνετε για την εκμάθηση και προώθηση των παιδιών από τους προπονητές, Κουτσώνη Νατάσα, Μωραίτη Βανέσα, Μαλλιαρό Θωμά, Καραίσκου Ντίνα, συνεχίζοντας με μαεστρία στη μεγάλη πισίνα με τους Αρβανίτη Κώστα, Κουτσώνη Βάσω, Κοντοχρήστο Βασίλη, η ομάδα φέτος δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι που θα την ζήλευαν πολλοί.

Νηρέας (1)

Πρωτεργάτης  στις επιτυχίες της ομάδας  ο νέος προπονητής των προαγωνιστικών  κ. Αρβανίτης Κώστας που με την εμπειρία και τις γνώσεις του έδωσε έναν αέρα πρωταθλητή στην ομάδα .

Αξίοσημείωτο  είναι πως αυτά τα παιδιά κολυμπάνε καθημερινά σε ΜΙΑ διαδρομή  μιας και η απαξίωση για Τρίτη χρονιά στο πρόσωπο και στην δυναμική της ομάδας ήταν διάχυτη στον καταμερισμό των ωρών και διαδρομών, είναι γνωστό πως η γκρίνια και η μοιρολατρία δεν είναι χαρακτηριστικό του Νηρέα, αλλά η χαρά και το μεράκι, θα αρκεστούμε λοιπόν στο γεγονός πως τελικά δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο ο χώρος και ο χρόνος αλλά….. πως τον χρησιμοποιείς και τον αξιοποιείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!

Νηρέας (3)

Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά όλους τους γονείς, συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην διοργάνωση και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές.

Οι διακρίσεις των αθλητών μας είναι :

Γκατζή Θεοδώρα 2η και 8η

Πιλάτου Βασιλική 1η, 4η, και 1η

Κουτσικουρή  Ραφαηλία 1η και 7η

Γκατζή Σοφία 7η , 14η , 10η

Γκιουλέκας Μανώλης 2ος , 3ος

Παλάτζα Αναστασία 2Η, 4η

Σπάνια Αμάνθα 3η, 2η ,4η

Κουκουμτζή Κωνσταντίνα 4η, 7η, 5η

Χαλίλης Χρήστος 3ος, 2ος, 1ος

Κρανά Δέσποινα 9η, 1η, 5η

Κρανά Άννα 3η, 2η

Γκατζής Σεραφείμ 4ος

Σπάνιας Ορέστης 14ος, 11ος

Καρακασίδης Δημήτρης 12ος

Μπάντρας Θωμάς 18ος, 8ος

Κατσιγιάννης Άγγελος 7ος

Συρίλλα Κωνσταντίνα 18η, 16η

Νταντάμη Ραφαέλλα 15η

Μιχάλη Ροδάνθη 13η

Σιατραβάνη Ειρήνη 16η, 6η

Κουτσώνα Χαρά 20η

Κωνσταντού Εύα 6η, 4η

Κωνσταντού Μαργαρίτα 8η, 6η

SHARE