Χριστουγεννιάτικη συναυλία σπουδαστών και καθηγητών του ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης

Χριστουγεννιάτικη συναυλία σπουδαστών και καθηγητών του ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ

Χριστουγεννιάτικη συναυλία σπουδαστών και καθηγητών του ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης

Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη συναυλία των σπουδαστών και καθηγητών του θα παρουσιάσει το Ωδείο Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου .

Θα εμφανιστούν επιλεγμένοι σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, κάλαντα και επίκαιρους ύμνους απ’ όλο τον κόσμο. Επίσης η Παιδική Χορωδία του Ωδείου  θα ερμηνεύσει τραγούδια παραδοσιακά καθώς και της ευρωπαϊκής μουσικής παράδοσης. Παιδιά  των τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής και Προπαιδείας Cuckoo Bebe,  Music Clock, Music Bubbles, που λειτουργούν στο Ωδείο θα παρουσιάσουν  Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες βασισμένες στα μαθήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής.

Επίσης, σπουδάστριες και σπουδαστές της Τάξης Τραγουδιού της καθηγήτριας Κατερίνας Οικονόμου  , διάσημης υψιφώνου θα ερμηνεύσουν Άριες , Ύμνους κα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια. Ταλαντούχα  παιδιά με ωραίες φωνές, που σπουδάζουν ορθοφωνία, κλασικό και σύγχρονο τραγούδι ερμηνεύουν δύσκολες Άριες και Ύμνους,  γνωστά και άγνωστα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου.

Οι φιλόμουσοι της πόλης και του νομού θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την καθηγήτρια μονωδίας, τραγουδιού και ορθοφωνίας που γίνεται στο Ωδείο.

Ακόμη, οι καθηγητές βιολιού, σαξοφώνου, πιάνου, κιθάρας και βυζαντινής μουσικής  θα διανθίσουν μουσικά τη συναυλία με τους μαθητές τους.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης και οι καθηγητές του Ωδείου προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό σε μια όμορφη εκδήλωση σε ένα ζεστό κι πανέμορφο περιβάλλον, όπως είναι η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Λόγου και Τέχνης» του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Αυτή είναι η μία από τις συναυλίες που διοργανώνει το Ωδείο Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη μας.

Την περασμένη Κυριακή τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου(Μικτή- Βυζαντινή) εμφανίστηκαν στην Αθήνα, σε μια μοναδική εμφάνιση.