Δήλωση της κ. Ασημίνας Σκόνδρα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Δήλωση της κ. Ασημίνας Σκόνδρα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Δήλωση της κ. Ασημίνας Σκόνδρα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Η προσέλευση των μελών και των φίλων στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και έστειλε μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις. Διέψευσε καταρχάς αυτούς που διέσπειραν τις φήμες περί διάλυσης της Νέας Δημοκρατίας και που ενδόμυχα το εύχονταν.  Αλλά αιφνιδίασαν και πολλούς, αρχής γενομένης από την κυβέρνηση και το Μαξίμου.

Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες, παρά την μακρά εσωκομματική προεκλογική περίοδο και ξεπερνώντας τις όποιες αστοχίες μπορεί να έγιναν, έδωσαν ένα βροντερό «παρών» και μια ηχηρή απάντηση.

Ότι η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έχει γερές και σταθερές βάσεις, ισχυρή ενότητα και δυναμική προοπτική.

Διαμήνυσαν ότι η κεντροδεξιά της Ελλάδας, σύντομα και με αξιώσεις, θα διεκδικήσει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, για να τη βγάλει από την τραγική κατάσταση, που την οδήγησαν οι Τσίπρας –Καμμένος.

Ένα μεγάλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, κατέθεσε τη βούλησή του, ότι το ιδεολογικό πλαίσιο της Ν.Δ. είναι το κεντροδεξιό, προσδιορίζοντας τη μετριοπάθεια και τη σύνεση, ως σταθερές αρχές.

Είναι βέβαιο, ότι η ΝΔ, είναι η μόνη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, απέναντι στη σημερινή κυβερνητική λαίλαπα, που μπορεί αποτελεσματικά να στρέψει το τιμόνι της χώρας.

Αμέσως μετά την ανάδειξη του Προέδρου, τα χιλιάδες ικανά στελέχη μας, θα πρέπει να αξιοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν, ώστε ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, να πλαισιώσουν τη ΝΔ και να κερδηθεί, το πρώτο στοίχημα επαναφοράς της κεντροδεξιάς στην εξουσία, κατακτώντας στη συνέχεια και το τελικό στοίχημα, που είναι η σωτηρία της πατρίδας μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντοπίτες μου, που προσήλθαν αθρόα στις κάλπες, μετατρέποντας την εσωκομματική μας εκλογική διαδικασία, σε δημοκρατική γιορτή.

Ασημίνα Σκόνδρα
πρ. Βουλευτής Ν.Δ. Καρδίτσας