Δέκα συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια σε Λάρισα και Τρίκαλα

Δέκα συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια σε Λάρισα και Τρίκαλα

Δέκα συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια σε Λάρισα και Τρίκαλα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», χθες το βράδυ και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δέκα (10) ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, το παράνομο τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΑ».

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ ημεδαποί και συγκεκριμένα ο 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος και επτά παίκτες, ηλικίας από 47 έως 61 ετών, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (40) παιγνιόχαρτα, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (544) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού χαρτοπαιγνίου.

Στην Δεύτερη  περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων πραγματοποιήθηκε έλεγχος, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή το παράνομο τυχερό παίγνιο, τύπου «φρουτάκια».

ΠΑΙΓΝΙΑ_ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνελήφθησαν, ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 69χρονος ημεδαπός που συμμετείχε ως παίκτης στο παράνομο παίγνιο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένα παιγνιομηχάνημα, μέσω του οποίου διεξαγόταν το τυχερό παίγνιο τύπου «τρίλιζα», καθώς και μικρό χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ επισημαίνεται ότι παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.