Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Κων/νος...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Κων/νος Ευθυμιάδης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Κων/νος Ευθυμιάδης

Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη συναυλία των σπουδαστών και καθηγητών πραγματοποίησε το Ωδείο Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου .

Εμφανίστηκαν επιλεγμένοι σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, κάλαντα και επίκαιρους ύμνους απ’ όλο τον κόσμο.

Επίσης η Παιδική Χορωδία του Ωδείου ερμήνευσε τραγούδια παραδοσιακά καθώς και της ευρωπαϊκής μουσικής παράδοσης.

Παιδιά των τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής και Προπαιδείας Cuckoo Bebe, Music Clock, Music Bubbles, που λειτουργούν στο Ωδείο παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες βασισμένες στα μαθήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής.

Επίσης, σπουδάστριες και σπουδαστές της Τάξης Τραγουδιού της καθηγήτριας Κατερίνας Οικονόμου , διάσημης υψιφώνου ερμήνευσαν Άριες , Ύμνους και Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια. Ταλαντούχα παιδιά(Πηνελόπη Κοντοκώστα, Αλέξανδρος Ευθυμιάδης. Σεραφείμ Παπακώστας) με ωραίες φωνές, που σπουδάζουν ορθοφωνία, κλασικό και σύγχρονο τραγούδι ερμήνευσαν δύσκολες Άριες και Ύμνους, γνωστά και άγνωστα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου.

Οι φιλόμουσοι της πόλης και του νομού είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την καθηγήτρια μονωδίας, τραγουδιού και ορθοφωνίας που γίνεται στο Ωδείο.

Ακόμη, οι καθηγητές βιολιού, σαξοφώνου, πιάνου, κιθάρας και βυζαντινής μουσικής διήνθισαν μουσικά τη συναυλία με τους μαθητές τους.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης και οι καθηγητές του Ωδείου προσκάλεσαν το φιλόμουσο κοινό σε μια όμορφη εκδήλωση σε ένα ζεστό κι πανέμορφο περιβάλλον, όπως είναι η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Λόγου και Τέχνης» του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης. Οι γονείς που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα καταχειροκρότησαν τους σπουδαστές και τα Μουσικά Σύνολα που εμφανίστηκαν.

Αυτή ήταν η μία από τις συναυλίες που διοργάνωσε το Ωδείο Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου η Παιδική Χορωδία με την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής εμφανίστηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης ΟΛΥΜΠΙΟΝ, προσφέροντας όμορφες στιγμές χαράς και ευφορίας στους Περιθαλπόμενους.
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου(Μικτή- Βυζαντινή) εμφανίστηκαν στην Αθήνα, σε μια μοναδική εμφάνιση.

SHARE