«Μαύρο» στον Ντόναλντ Τραμπ μέσω… Chrome!

«Μαύρο» στον Ντόναλντ Τραμπ μέσω… Chrome!

«Μαύρο» στον Ντόναλντ Τραμπ μέσω… Chrome!

Οι εμπρηστικές και κραυγαλέες πολλές φορές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τη διεκδίκηση του χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ έχει ενοχλήσει πολλούς τόσο εντός όσο και εκτός ΗΠΑ. Οι ακραίες και συχνά ρατσιστικές απόψεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε πολλούς ψηφοφόρους, αλλά έχουν δημιουργήσει, προφανώς, και πολλούς εχθρούς.

Μεταξύ αυτών και ένας προγραμματιστής ονόματι Ρομπ Σπεκτρ ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει ένα anti-Trump φίλτρο για να απαλλαγεί τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι που το επιθυμούν από τον προκλητικό μεγιστάνα πολιτικό.

Ο Σπεκτρ δημιούργησε ένα extension στο Chrome με το οποίο μπορεί κανείς να μπλοκάρει κάθε αναφορά σε κείμενο ή φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ όταν σερφάρει στο διαδίκτυο. Το λεγόμενο και «Trump Filter» σκανάρει τις σελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης και ερευνά λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων και ανάλογα προχωρεί στο μπλοκάρισμα της σελίδας.

Ο εμπνευστής αυτού του προγράμματος μάλιστα έχει προβλέψει και αρκετά «επίπεδα» λειτουργίας του φίλτρου του, έτσι ώστε να προσαρμόζει ο καθένας πόσο… Τραμπ αντέχει να βλέπει στην καθημερινότητά του…

SHARE