Εκστρατεία υπέρ της Χίλαρι από τον Μπιλ Κλίντον – Περιγράφει πώς ερωτεύτηκαν

Εκστρατεία υπέρ της Χίλαρι από τον Μπιλ Κλίντον – Περιγράφει πώς ερωτεύτηκαν

Εκστρατεία υπέρ της Χίλαρι από τον Μπιλ Κλίντον – Περιγράφει πώς ερωτεύτηκαν

Περιγράφοντας πώς ερωτεύτηκαν για πρώτη φορά, αλλά και τονίζοντας ότι είναι «η πλέον κατάλληλη» για να κυβερνήσει την χώρα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον άρχισε τη Δευτέρα εκστρατεία για να προωθήσει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

Σε ομιλία του στο Νιου Χάμσιρ και αναφερόμενος στην Χίλαρι Κλίντον, ο κ. Κλίντον τόνισε ότι δεν έχει ποτέ ξανασυναντήσει στην ζωή του έναν υποψήφιο για τον Λευκό Οίκο που να είναι «ο καταλληλότερος βάσει των γνώσεών του, της εμπειρίας του και της προσωπικότητάς του προκειμένου να κάνει πραγματικότητα όσα πρέπει να κάνει».

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ (1993-2001) στάθηκε στις γνώσεις της συζύγου του σχετικά με την εξωτερική πολιτική, αφού η Χίλαρι Κλίντον διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της πρώτης κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα, όπως επίσης και στη μακρά πορεία και δράση της υπέρ της προστασίας των παιδιών και των φτωχών.

Μιλώντας για τον εαυτό του, τον περιέγραψε ως έναν «ευτυχισμένο παππού» και αφηγήθηκε πως οι δύο τους ερωτεύτηκαν για πρώτη φορά πριν από 45 χρόνια, όταν σπούδαζαν. Πρόσθεσε ότι εκείνη την εποχή θεωρούσε ότι η Χίλαρι ήταν «ο πιο απίστευτος άνθρωπος», μια ευφυής νέα γυναίκα που επέλεξε να σπεύσει στο πλευρό των φτωχών και των παιδιών, ενώ θα μπορούσε να επιλέξει οποιαδήποτε καριέρα. «Ό,τι και να άγγιζε, το έκανε καλύτερο» τόνισε.

Ο Κλίντον προειδοποίησε εναντίον ενός «πισωγυρίσματος» εάν η χώρα εκλέξει έναν Ρεπουμπλικανό υποψήφιο. Η προεκλογική εκστρατεία «προκαλεί λίγο φόβο» φέτος, προσέθεσε ο ίδιος, ζητώντας από το κοινό να «λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του» τις δηλώσεις των υποψηφίων.

Από την πλευρά του, ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε χθες στο Twitter το μήνυμα ότι «το χειρότερο πράγμα που η Χίλαρι θα μπορούσε να κάνει είναι να επιτρέψει στον σύζυγό της να συμμετάσχει στην εκστρατεία μαζί της».

ΠΗΓΗwww.naftemporiki.gr
SHARE