Στην τελική ευθεία η μάχη για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ

Στην τελική ευθεία η μάχη για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ

Στην τελική ευθεία η μάχη για την ανάδειξη αρχηγού στη ΝΔ

Έξι μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών που θα αναδείξουν τον αρχηγό της Ν.Δ., οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης δίνουν τη μάχη ψήφο-ψήφο για την προσέλκυση των 128.000 μελών και φίλων της ΝΔ που στον πρώτο γύρο προτίμησαν τον Aπόστολο Τζιτζικώστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν λείπουν, ενώ την Τρίτη αναμένεται να κάνει δήλωση ξεκαθαρίζοντας τη στάση του ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τα επιτελεία των κ. Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη θα δώσουν μεγάλο βάρος τόσο στην Αττική όσο και στην Μακεδονία, μια και οι μισοί σχεδόν ψηφοφόροι από τους συνολικά 404.000 που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο, προήλθαν από τις δυο αυτές περιφέρειες.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και την Τρίτη, ενώ από την Τρίτη μέχρι και την Τετάρτη στην ίδια πόλη θα βρεθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παρακολουθήσει την τελετή αγιασμού των υδάτων.

«Η ΝΔ χωρίς αποκλεισμούς κ διακρίσεις με ανανέωση κ αξιοκρατία θα ξανασυναντηθεί με την κοινωνία Μεγάλη δυνατή με πολιτικές για το κοινό καλό», έγραψε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο MEGA σημειώνει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να συμφωνήσει σε καμία μείωση συντάξεων.

Την Τρίτη στις 13:30 ο Απόστολος Τζιτζικώστας με δημόσια δήλωσή του αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για την στάση που θα κρατήσει στον β γύρο της εσωκομματικής διαδικασίας της ΝΔ.

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE