Θετική η παρουσία του Α.Σ.Καρδίτσας στο φάιναλ φορ του Θεσσαλικού Σούπερ Καπ

Θετική η παρουσία του Α.Σ.Καρδίτσας στο φάιναλ φορ του Θεσσαλικού Σούπερ Καπ

Θετική η παρουσία του Α.Σ.Καρδίτσας στο φάιναλ φορ του Θεσσαλικού Σούπερ Καπ

Ηττήθηκε στον τελικό, κέρδισε τις εντυπώσεις

Τη φετινή αγωνιστική του εικόνα, αλλά και τα βήματα προόδου της ομάδας πιστοποίησε ο Α.Σ.Καρδίτσας με τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ του Θεσσαλικού Σούπερ Καπ, που έγινε την Κυριακή και τη Δευτέρα στο κλειστό του Αλκαζάρ στη Λάρισα.
Στον ημιτελικό, η ομάδα του Χάρη Φόρου επικράτησε με 80-72 της Α.Ε.Λάρισας, ομάδας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τη Δευτέρα ο Α.Σ.Κ. βρήκε απέναντί του το Γ.Σ.Λάρισας, δηλαδή την τρίτη ομάδα της κατάταξης στη Β’ Εθνική. Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου για τον Α.Σ.Κ., η ομάδα της Λάρισας είχε την εμπειρία και την αποφασιστικότητα να φέρει το παιχνίδι στο δικό της ρυθμό και να φτάσει στο τελικό 76-66 που της έδωσε δίκαια τον τίτλο.

supercup_1 supercup_2 supercup_3 supercup_4
Συγχαρητήρια στις άλλες τρεις ομάδες που συμμετείχαν (Γ.Σ.Λάρισας, Α.Ε.Λάρισας, Ερμής Αγιάς), στην ΕΣΚΑΘ και τους διαιτητές, αλλά και στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Αλκαζάρ. Ο Α.Σ.Κ. κρατά τις καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας, αλλά και την παρουσία των Καρδιτσιωτών φιλάθλων, που και τις δυο ημέρες βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα και την ενίσχυσαν με το χειροκρότημά τους.
Για τον Α.Σ.Κ. το αποκλειστικό βάρος τώρα πέφτει στο πρωτάθλημα και στη δύσκολη συνέχεια, με την ομάδα της πόλης μας να θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχτισε στα προηγούμενα παιχνίδια.
Τα δεκάλεπτα του τελικού: 16-23,31-43, 58-57, 76-66.
Γ.Σ.Λάρισας (Πρίμορατς): Δερμιτζάκης, Λεπενιώτης 10, Γοργόλης 3, Παπαχρήστος 12(1), Μπόγδανος 16(2), Τσιαβές 9, Νταλός 2, Αγγελόπουλος 17, Βαβάτσικος, Χανέλι, Σπανούλης.
Α.Σ.Καρδίτσας(Φόρος): Δεσπούλης 3(1), Πανάρας 8(1), Γεωργίου 3, Τσιαμούρας 1, Βούλγαρης, Κατσαρός, Πάσσας, Μπρούτσος, Καμαριώτης 16(2), Παπαδόπουλος 12, Αντωνίου 8, Θέος 15(2), Κουρέπης.

SHARE