«Ζεστό χρήμα» σε 39 επενδυτικά σχέδια έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον...

«Ζεστό χρήμα» σε 39 επενδυτικά σχέδια έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2015

«Ζεστό χρήμα» σε 39 επενδυτικά σχέδια έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2015

«Ζεστό χρήμα» ύψους 7,7 εκατ. ευρώ έδωσεμέσα στις γιορτέςη Περιφέρεια Θεσσαλίαςγια τονΝοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2015, εξοφλώντας39 επενδυτικά σχέδια τα οποία είχαν κατατεθεί μέσω των δυο αναπτυξιακών νόμων 3299 και 3908.Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπογράφοντας τις σχετικές εγκρίσεις εκταμίευσης των χρημάτων τις χαρακτήρισε ως σημαντική ένεση ρευστότητας στην τοπική οικονομία και αναφέρθηκε στην σημαντική δουλειά,που γίνεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σημειώνοντας τα εξής:

«Απότην πρώτη στιγμή που αναλάβαμεως αιρετή Περιφέρεια,θέσαμεσανστόχο τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για όλους όσους επιθυμούν να προχωρήσουν στην υποβολή επενδυτικών σχεδίων. Ιδρύσαμε και λειτουργούμε ειδικό γραφείο υποδοχής επενδυτών,διαμορφώνοντας ένα σταθερό περιβάλλον για τους επιχειρηματίες.Δημιουργήσαμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και έτσι χάριν στην καλή συνεργασία των υπηρεσιών μας και των αρμόδιων υπουργείων εξοφλούμε άμεσα τους επενδυτές που έχουν υπαχθεί στους αντίστοιχους αναπτυξιακούς νόμουςκαι αυτό συνεπάγεται, επενδύσεις, θέσεις εργασίας, χρήμα στην τοπική οικονομία και αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας των προϊόντων μας».

Ο περιφερειάρχης δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσεις τις υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλά και όλους όσους βοήθησαν προς την κατεύθυνση αυτή δίνοντας μια νέα διάσταση κλίματος εμπιστοσύνης, στέλνονταςπαράλληλατο μήνυμα ότι με πολλή δουλειά, ενότητα, αφοσίωση, συνεργασία και συνέργεια, έρχονται αποτελέσματα.

SHARE