Στα μπλόκα οι αγρότες μέχρι τέλη Γενάρη

Στα μπλόκα οι αγρότες μέχρι τέλη Γενάρη

Στα μπλόκα οι αγρότες μέχρι τέλη Γενάρη

-Το σημείο καθόδου στην Εθνική Οδό και την ημερομηνία, θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες από κοινού η ΕΟΑΣΚ με τις υπόλοιπες θεσσαλικές ομοσπονδίες των αγροτικών συλλόγων

Με το βλέμμα στραμμένο στα μπλόκα μέχρι τα τέλη Γενάρη, βρίσκονται οι αγρότες του νομού, παρά τις προβλέψεις της ΕΜΥ που κάνουν λόγο για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων την ερχόμενη εβδομάδα.
«Ή μετά τις 20 του μήνα ή 5 ημέρες αργότερα αν ο καιρός δεν το επιτρέψει, εμείς θα στήσουμε μπλόκα» δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στις 12.00 μ. ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Βαγγέλης Μπούτας, πλαισιωμένος από μέλη του ΔΣ.
Το σημείο καθόδου στην Εθνική Οδό, καθώς και η ημερομηνία, θα αποφασιστεί από κοινού με τις υπόλοιπες θεσσαλικές ομοσπονδίες των αγροτικών συλλόγων.
Μάλιστα την ερχόμενη Πέμπτη στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της ΠΕΔ Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, προκειμένου οι αγρότες να συντονίσουν τη δράση τους.
Ο κ. Μπούτας απηύθυνε κάλεσμα στον αγροτικό κόσμο του νομού, που μέχρι στιγμής δεν συμμετέχει στον αγώνα, καθώς και στους εργάτες, τους εμπόρους και τους αυτοαπασχολούμενους, να δημιουργήσουν μια κοινωνική λαϊκή συμμαχία, για να αντιπαλέψουν τα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης.
«Δεν μένει τίποτα άλλο, παρά μαζική συμμετοχή στον αγώνα. Δεν πρέπει κανένας ασφαλισμένος του ΟΓΑ να καθίσει σπίτι του. Θέλω να τονίσω πως το νέο φορολογικό σύστημα και το ασφαλιστικό, θα κατατρώνε πάνω από το 70% του καθαρού εισοδήματος του αγρότη. Όλοι στον αγώνα» τόνισε ο κ. Μπούτας.