Τα πρόσωπα της νέας ηγετικής ομάδας στη ΝΔ

Τα πρόσωπα της νέας ηγετικής ομάδας στη ΝΔ

Για τη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Τα πρόσωπα της νέας ηγετικής ομάδας στη ΝΔ

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκαν οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, ενώ προτάθηκε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι πέντε αναπληρωτές του.

Πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίζεται ο κ. Νίκος Δένδιας, βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός, δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός και τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η κυρία Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.

Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας),Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος(Μαγνησίας).

Ακόμη με απόφαση του κ. Μητσοτάκη τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

 

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE