«Λουκέτο» στις επιχειρήσεις στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

«Λουκέτο» στις επιχειρήσεις στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

«Λουκέτο» στις επιχειρήσεις στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

Συμμετοχή στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, με κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων, ανακοίνωσε η ΓΣΕΒΕΕ. Αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, η Συνομοσπονδία καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να κλείσουν τα καταστήματα, τις βιοτεχνίες και τις επιχειρήσεις τους.

Επίσης, η ΓΣΕΒΕΕ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο, Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Ειδικά στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στις 11:30 το πρωί, στα Προπύλαια και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εργασίας. Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί σε συνεργασία με τους δικηγόρους, τους γιατρούς και τους άλλους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνει ότι η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητας του.

 

ΠΗΓΗwww.dikaiologitika.gr
SHARE