Συμμετοχή του Διόνυσου Α.Σ. στις αγροτικές κινητοποιήσεις

Συμμετοχή του Διόνυσου Α.Σ. στις αγροτικές κινητοποιήσεις

Συμμετοχή του Διόνυσου Α.Σ. στις αγροτικές κινητοποιήσεις

Το ΔΣ του συνεταιρισμού μας με ομόφωνα απόφαση του αποφάσισε την συμμέτοχή  του  στης αγροτικές κινητοποίησης .

Με τη νέα ΚΑΠ της ΕΕ, οι επιδοτήσεις/ενισχύσεις κόπηκαν, ήδη, κατά 8,5% το 2014 και κατά 15% το 2015, ενώ σταδιακά μέχρι το 2019 θα μειωθούν μέχρι 60%. Ταυτόχρονα, επιβάλλονται νέοι αποκλεισμοί μικροκαλλιεργητών – μικροεισοδηματιών από τις επιδοτήσεις/ενισχύσεις, καθώς και περιορισμοί στην παραγωγή.

Καλούμε κάθε μικρομεσαίο αγρότη, να πάρει το τρακτέρ του και να βγει στο μπλόκο της Νίκαιας. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη μάχη.Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει ή να λιποψυχήσει. Η θέση κάθε μικρομεσαίου αγρότη είναι στον κόμβο της Νίκαιας. Σήμερα, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της «συμπαράστασης από το καφενείο», ούτε και της «διασποράς δυνάμεων». Όσο πιο πολλοί συμμετέχουμε στο μπλόκο, τόσο πιο δυνατοί στον αγώνα θα είμαστε και τόσο πιο αποτελεσματικά θα μπορούμε να ξεπερνούμε τα εμπόδια που θα βάλουν στο δρόμο μας οι δηλωμένοι εχθροί μας, αλλά και οι «άσπονδοι φίλοι μας».

Όλοι στον αγώνα για να μην περάσουν και να μην εφαρμοστούν τα μέτρα της ΚΑΠ και του μνημονίου που εξοντώνουν τους μικρομεσαίους αγρότες.

Εκ του ΔΣ ο Προέδρος

Φώτης Γκαζούνης

SHARE