Πάνω από 1.000 τρακτέρ στο κομβόι του Μπούτα

Πάνω από 1.000 τρακτέρ στο κομβόι του Μπούτα

Απίστευτο αριθμό τρακτέρ που ξεκίνησαν από το νομό Καρδίτσας κατέβασε ο Βαγγέλης Μπούτας για τον κόμβο Νίκαιας.

Πάνω από 1.000 τρακτέρ στο κομβόι του Μπούτα

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά:

H συμμετοχή καθηλωτική, μεγαλειώδης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1000 τρακτέρ αναχώρησαν από το Νομό Καρδίτσας για το πανθεσσαλικό μπλόκο στη Νίκαια, των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων.
——
ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ σε μια κινητοποίηση που προσλαμβάνει διαστάσεις αγροτικού ξεσηκωμού ενάντια στην ισοπεδωτική πολιτική και τα μέτρα που προωθούνται από τις πολιτικές της κυβέρνησης, των προκατόχων της, από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Ενάντια σε κάθε πολιτική που στερεί από τον αγρότη το δικαίωμά του να συνεχίσει να εργάζεται στη γη του με την οποία τον συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί και τον οδηγούν στο ξεκλήρισμα.
———-
Το πλαίσιο των αιτημάτων μας σαφές, όπως διαμορφώθηκε από την πανελλαδική συντονιστική των μπλόκων. Σύντομα, από το μεγαλειώδες πανθεσσαλικό μπλόκο που στήνεται αυτή τη στιγμή στη Νίκαια θα αρχίσουν οι επαφές με μπλόκα από την υπόλοιπη χώρα ώστε σε κοινή κατεύθυνση να συντονίσουμε τις δυνάμεις.
Καλούμε όσους αγρότες έχουν μείνει πίσω, να βγουν από το σπίτι και να ενισχύσουν τον κοινό αγροτικό αγώνα. Όχι στη μοιρολατρία και το φόβο, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.