Ντρισμπιώτη Αντιγόνη και Θανάση Δεληγιάννη  βραβεύει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Ντρισμπιώτη Αντιγόνη και Θανάση Δεληγιάννη  βραβεύει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Ντρισμπιώτη Αντιγόνη και Θανάση Δεληγιάννη  βραβεύει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στο  Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής  Επιτροπής ( ΕΟΕ ) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της κατά την οποία θα βραβεύσει τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2015 και τους αθλητές που προκρίθηκαν  στους Ολυμπιακούς Αγώνες “RIO 2016”. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν επίσης οι Προπονητές των Αθλητών για την προσωπική τους συμβολή στις αθλητικές αυτές επιτυχίες.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής ( Δ.Ο.Ε ) ,  κ. T. Bach, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΟΕ, κ. J. Rogge ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. P. Hickey και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σ Καπράλος, και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της Ε.Ρ.Τ

Σ’ αυτήν την εκδήλωση θα βραβευτούν η αθλήτρια του Φωκιανού Καρδίτσας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Θανάσης Δεληγιάννης για την συμμετοχή της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του “RIO 2016”.

Οι δύο αυτές υψηλές τιμητικές διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση για τον Φωκιανό που εδώ και 23 χρόνια προσφέρει στα αθλητικά δρόμενα του Νομού μας, με αποκορύφωμα την συμμετοχή της Αντιγόνης και του Προπονητή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του  “RIO 2016”

Είναι καλό να γίνονται τέτοιες βραβεύσεις,  γιατί οι αθλητικοί κόποι πολλών χρόνων της αθλήτριας, έχουν πιάσει τόπο. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα αγωνισθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 20.000 μέτρα Βάδην .

ΡΩΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ Α

SHARE