Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας: Συμμετοχή στην Πανελλαδική ημέρα κατάληψης όλων των...

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας: Συμμετοχή στην Πανελλαδική ημέρα κατάληψης όλων των Δημαρχείων

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας: Συμμετοχή στην Πανελλαδική ημέρα κατάληψης όλων των Δημαρχείων

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ

Η ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και με την εξουσιοδότηση της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. χαρακτηρίζεται ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης ΟΛΩΝ των Δημαρχείων, αλλά και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. (Γκαράζ, Κ.Α.Π.Η., Παιδικοί Σταθμοί κ.λπ.), από τις 10.00 το πρωί έως τη 2.00 το μεσημέρι.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την απόφαση της Ομοσπονδίας και συμμετέχει στις καταλήψεις των Δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α.

Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, στην περικοπή των συντάξεων, στην πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και στην φοροεπιδρομή… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

 

Μετά από έξι σκληρά χρόνια μνημονιακής πολιτικής που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν σύσσωμες οι κυβερνήσεις της χώρας, με ποικίλους μάλιστα συνδυασμούς στη σύνθεσή τους και μετά την αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, η πρόταση της συγκυβέρνησης προς τους δανειστές, δίνει τη χαριστική βολή στην Κοινωνική Ασφάλιση, με κύρια χαρακτηριστικά την νέα κατακρεούργηση των συντάξεων, ιδιαίτερα όσων θα συνταξιοδοτηθούν μετά την 1-1-2016 και την αλλαγή της δομής του ασφαλιστικού συστήματος από κοινωνικό αναδιανεμητικό σε ανταποδοτικό αφού εισάγει το μοντέλο βασική-ανταποδοτική σύνταξη.

 

Η απορρύθμιση του ασφαλιστικού δεν αφορά όμως μόνο τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά όλα τα λαϊκά στρώματα και όλη την κοινωνία, όλους τους κλάδους των εργαζομένων, τους άνεργους και τους συνταξιούχους και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζουν οι συγκυβερνήσεις, το ΔΝΤ, η τρόικα και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Ταξιάρχης           Σωτήριος Σούρλας