Συμπαράσταση προς τους Αγρότες από το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας

Συμπαράσταση προς τους Αγρότες από το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας

Συμπαράσταση προς τους Αγρότες από το Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Σαν Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας θα θέλαμε αρχικά να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στους αγρότες που αγωνίζονται στα μπλόκα  και να συμπαραταχθούμε στον αγώνα τους και στα δίκαια αιτήματα τους ενάντια στις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.

Βρισκόμαστε στο πλευρό των γυναικών της υπαίθρου που η πλειοψηφία τους είναι θύματα της αντιαγροτικής και ανντιασφαλιστικής πολιτικής.

Καλούμε τις γυναίκες του νομού μας να εκφράσουν μαζικά την συμπαράσταση σ’ αυτό τον δίκαιο αγώνα.

Την Κυριακή 31 Γενάρη αντιπροσωπεία του συλλόγου θα επισκεφτεί για άλλη μια φορά το μπλόκο της Νίκαιας, ενώνοντας την φωνή του με τις άλλες γυναίκες των συλλόγων απ’ όλη την Θεσσαλία και την άλλη Ελλάδα, αφού λεωφορείο με γυναίκες της ΟΓΕ θα επισκεφτεί το μπλόκο της Νίκαιας.

Ο Σύλλογος Γυναιικών καλεί σε γενικό  ξεσηκωμό τις γυναίκες της Καρδίτσας για το δικαίωμα μας στην Κοινωνική Ασφάλιση, στη ζωή που αξίζει σε μας και την οικογένεια  μας.

Η πρόταση σφαγείο των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων δεν αφήνει καμιά μας απέξω,. Χτυπάει κυρίως τη νέα γενιά, τις νέες γυναίκες που περιπλανιούνται από την ανεργία στην ανασφάλιστη και κακοπληρωμένη εργασία, με τις ευέλικτες εγασιακές σχέσεις.

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας,  όπως οφείλουμε να κάνουμε, ήδη έχουμε ξεκινήσει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ενημέρωση των γυναικών, καλώντας τις σε μαζική συμμετοχή στους αγώνες που είναι σε ανάπτυξη.

Μέσα από συσκέψεις, εξορμήσεις, περιοδείες και ομιλίες  σε χώρους που ζουν και εργάζονται γυναίκες και τις επόμενες λίγες μέρες που απομένουν για την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση και συγκέντρωση της 4 Φλεβάρη μαζί με τους φορείς της κοινωνικής συμμαχίας,  ετοιμαζόμαστε να δώσουμε δυναμική απάντηση στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης.

Καλούμε όλες τις γυναίκες της Καρδίτσας την Πέμπτη 4 Φλεβάρη στις 10.30 πμ στην κεντρική πλατεία σην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.