Συμπαραστέκεται στους αγρότες η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – ΔΣΕ ...

Συμπαραστέκεται στους αγρότες η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – ΔΣΕ Παράρτημα Καρδίτσας

Συμπαραστέκεται στους αγρότες η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – ΔΣΕ  Παράρτημα Καρδίτσας

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, παράρτημα ν. Καρδίτσας εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του, στο δίκαιο αγώνα των αγροτικών συλλόγων που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Ενώνουμε και τη δική μας φωνή με τη φωνή των φτωχών και μεσαίων αγροτών που αγωνίζονται για να μην τους πάρουν τη γη τους , για να μην εφαρμοστούν τα αντιαγροτικά μέτρα που έχουν αποφασίσει το ΔΝΤ, η ΕΕ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου και των μονοπωλίων.

Οι αναδιαρθρώσεις–μεταρρυθμίσεις στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , αλλά και οι προηγούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό που έκαναν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και οι οποίες αλλαγές ενσωματώνονται στο νέο σχέδιο , βάζουν ταφόπλακα σε ότι έχει απομείνει όρθιο στην κοινωνική ασφάλιση.

Οι αναδιαρθρώσεις αυτές , είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του κεφαλαίου, χάρισμα στα μονοπώλια και άνοιγμα πεδίου δράσης για κερδοφορία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Η μόνη απάντηση στα αντιλαϊκά μέτρα , τόσο στην κοινωνική ασφάλιση όσο και στη φορολογία είναι να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο, να πληρώσει το κράτος τους.

Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη λύση σήμερα.

Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από τους διαγκωνισμούς ή τις συναινέσεις των αστικών κομμάτων.

Μόνο αν ο ίδιος ορθώσει το ανάστημά του στο δρόμο της ανατροπής , μπορεί να βάλει εμπόδια στους σχεδιασμούς της παραπέρα εξαθλίωσης του.

Ο εχθρός μας είναι κοινός, ο αγώνας έχει τον ίδιο στόχο.

Χρειάζεται σήμερα, ένα παλλαϊκό κίνημα, ένας λαϊκός ξεσηκωμός .Για την ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ