Μπαράζ συλλήψεων στην Καρδίτσα

Μπαράζ συλλήψεων στην Καρδίτσα

Μπαράζ συλλήψεων στην Καρδίτσα

Μπαράζ συλλήψεων χθες από τις Αστυνομικές Αρχές της Καρδίτσας. Συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα για εκκρεμείς σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις. Αναλυτικά:

Συνελήφθη χθες (01-02-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη χθες (01-02-2016) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών και επτά μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (800) ευρώ, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συνελήφθη χθες (01-02-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη χθες (01-02-2016) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράνομη είσοδο στη χώρα.