Κάλεσμα στην απεργία από την ΛΑΕ Καρδίτσας

Κάλεσμα στην απεργία από την ΛΑΕ Καρδίτσας

Μέτωπο αντίστασης ενάντια στην ασφαλιστική κατεδάφιση!

Κάλεσμα στην απεργία από την ΛΑΕ Καρδίτσας

Κάλεσμα της ΛΑΕ Καρδίτσας για μαζική συμμετοχή στη Γενική Απεργία για το ασφαλιστικό στις 4 Φεβρουαρίου

Οι προωθούμενες προτάσεις της κυβέρνησης, που οδηγούν στην πλήρη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, συναντούν την αποφασιστική αντίσταση ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Οι πρωτοφανείς σε μαζικότητα κινητοποιήσεις των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων, οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου και τα μπλόκα σε όλη την χώρα, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα όλων των κοινωνικών ομάδων ν’ αντισταθούν και να μην αφήσουν να περάσουν οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, που θα οδηγήσουν τους συνταξιούχους σε πλήρη φτωχοποίηση, τους εργαζόμενους σε νέες μειώσεις των μισθών τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες σε έξοδο από το επάγγελμά τους και σε ανεργία.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, για ένα Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης:

– Ισχυρό και κοινωνικά αποτελεσματικό,

– Δημόσιο, υποχρεωτικό και καθολικό, που θα προστατεύει εξ ίσου όλους, ανεξάρτητα από το χρόνο που εντάχτηκαν στην ασφάλιση.

– Αναδιανεμητικό και πραγματικά αλληλέγγυο μεταξύ των γενεών και όλων των εργαζομένων.

Καλούμε τους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους ανέργους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικροεπαγγελματίες, τους επιστήμονες, σε μαζικό, μαχητικό, οργανωμένο, μετωπικό και συνεχή αγώνα για να μην περάσει ο νέος αντιασφαλιστικός Αρμαγεδδώνας.

Η μεγάλη Γενική Απεργία στις 4 του Φλεβάρη θα είναι μια απεργία σταθμός, που θ’ αποδείξει στην κυβέρνηση, στους συμμάχους της και στους δανειστές ότι η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα περάσει.

Η ΛΑΕ Καρδίτσας καλεί τον καρδιτσιώτικο εργαζόμενο λαό να συμμετάσχει μαζικά στην απεργία της Πέμπτης 4 Φλεβάρη και να πάρει μέρος στη συγκέντρωση που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας στις 10.30 π.μ.

Η προωθούμενη κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων δεν θα περάσει. Με παλλαϊκό ξεσηκωμό θα τους σταματήσουμε!

Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ Καρδίτσας

SHARE