Διανομή ακτινιδίων σε σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Διανομή ακτινιδίων σε σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Διανομή ακτινιδίων σε σχολεία του Δήμου Σοφάδων

Σε διανομή 25 τόνων ακτινιδίων προχώρησε το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης συνεργαζόμενο με την Α΄βάθμια και τη Β’ βάθμια Σχολική Επιτροπή, σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Σοφάδων.
Τα ακτινίδια διατέθηκαν από τον Α. Σ. Μελίκης Βέροιας δωρεάν, σύμφωνα με τον Καν. ΕΕ 1369/15, για κάλυψη των ανθρωπιστικών δράσεων του Δήμου.
Την ευθύνη για τη διανομή την είχε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ταξιάρχης Ευαγγελογιάννης ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Η παραλαβή και η διανομή έγινε στις 2 και 3 Φεβρουαρίου, μοιράζοντας 10 κιλά σε κάθε μαθητή.
Η προσφορά και η αλληλεγγύη δυναμώνουν στις εποχές της κρίσης και όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε καλύτερα .

Ο Δήμος Σοφάδων υποστηρίζει έμπρακτα κάθε πολίτη ο οποίος βιώνει έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Η διανομή ακτινιδίων, έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων δράσεων που έχουν προηγηθεί και άλλων που θα ακολουθήσουν ενώ στόχος μας παραμένει η διεύρυνση των υπηρεσιών στήριξης των δημοτών

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια. Παράλληλα, θα ήθελα επίσης να απευθύνω πρόσκληση προς τους συμπολίτες μας, για ενεργή συμμετοχή στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου. Με τον τρόπο αυτό, εκφράζουμε από κοινού την στήριξη, την αλληλεγγύη και το σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας.»

 

SHARE