Μια οικογένεια η ΕΠΣ Καρδίτσας

Μια οικογένεια η ΕΠΣ Καρδίτσας

Μια οικογένεια η ΕΠΣ Καρδίτσας

Tην 01/02/2016 και μετά την εβδομαδιαία προγραμματισμένη επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών, αποφασίσαμε οι αξιολογημένοι διαιτητές της Ένωσης να αφήσουμε για λίγο τις υποχρεώσεις μας στην άκρη και να δειπνίσουμε μαζί με όλα τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας και τα μέλη της ΕΠΣ Καρδίτσας που μας στηρίζουν σε όλη την διαιτητική μας πορεία.

Έπειτα από το πέρας των αθλητικών δοκιμασιών μας,  που λάβανε χώρα στην πόλη της Βέροιας και τα οποία χρίστηκαν με απόλυτη επιτυχία αποφασίσαμε να αφιερώσουμε μια βραδιά σε όλους εμάς, που όλον αυτό τον καιρό, με πολλές προσωπικές θυσίες για τον καθέναν ξεχωριστά, δώσαμε το εκατό τοις εκατό του εαυτού μας και ανταποκριθήκαμε στις υποχρεώσεις μας.

Καθημερινά προσπαθούμε με υπερβάλλοντα ζήλο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου του νομού μας και των εθνικών πρωταθλημάτων, που είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας μας και της ζωής μας. Σ’ ένα γιορτινό κλίμα, με την όρεξη που μας διακατέχει σαν μια γροθιά δίνουμε το μήνυμα της ενότητας, της ομαδικότητας, διότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά για το καλό του ποδοσφαίρου και της Διαιτησίας.

SHARE