Στη σκιά …της υποστελέχωσης η κοπή πίτας στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Στη σκιά …της υποστελέχωσης η κοπή πίτας στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Λύση με επικουρικούς γιατρούς υποσχέθηκε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Αντωνίου

Στη σκιά …της υποστελέχωσης η κοπή πίτας στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Στη σκιά …της υποστελέχωσης και των οξυμμένων προβλημάτων που δημιουργεί κυρίως η υποχρηματοδότηση,   έγινε σήμερα το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων πατήρ Νικόλαος, ενώ παρών ήταν ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Αντωνίου, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα. Γραββάνη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών κ. Αθανασίου, η Δ/ντρια Νοσηλευτικής κα. Παπαδοπούλου, Διευθυντές κλινικών, νοσηλευτές και πλήθος εργαζομένων.

Νοσοκομείο (5)

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Μαρίνα Τέτσιου ευχήθηκε στους παριστάμενους «καλή χρονιά, γεμάτη υγεία», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα μεγάλα, όπως χαρακτηριστικά είπε, προβλήματα στο χώρο της υγείας.

Κυρίαρχο, τα κενά που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω των μαζικών συνταξιοδοτήσεων και της υποχρηματοδότησης του νοσηλευτικού ιδρύματος από το κράτος.

Κλείνοντας εξήρε το έργο όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο που παρά τις δυσκολίες, προσφέρει τις υπηρεσίες του στον συνάνθρωπο δίχως «εκπτώσεις».

Από την πλευρά του ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Αντωνίου υποσχέθηκε πως σύντομα θα κλείσουν οι «πληγές» στο νοσοκομείο Καρδίτσας με επικουρικούς γιατρούς, ενώ έκανε αναφορά στις εφημερίες των εργαζομένων, λέγοντας πως συμπεριλήφθηκε όλο το ποσό που απαιτείται στον προϋπολογισμό.

Νοσοκομείο (2)

Νοσοκομείο (3)

Νοσοκομείο (4)