Βρέθηκε και η σορός του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στην...

Βρέθηκε και η σορός του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Κίναρο

Βρέθηκε και η σορός του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Κίναρο
πηγή φωτογραφίας: www.ert.gr

Εντοπίσθηκε η σορός του υποπλοιάρχου Αναστασίου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212 που συνετρίβη χθες στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου, όπως έγινε γνωστό από το ΓΓΕΘΑ.

Η σορός εντοπίσθηκε στη στεριά, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν και οι σοροί του υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου.

Τα σωστικά συνεργεία ολοκλήρωσαν τη διαδικασία περισυλλογής της σορού, προκειμένου να ξεκινήσει η μεταφορά και των τριών σορών στην Αθήνα.

Οι σοροί μεταφέρονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του στρατοπέδου ΣΑΚΕΤΑ, στις 16:15 μ.μ. και ακολούθως παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του Πολεμικού Ναυτικού με προορισμό το 251 ΓΝΑ , έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

«Τρεις γενναίοι Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού έπεσαν υπέρ Πατρίδος, στον βωμό υπεράσπισης της Εθνικής μας Άμυνας. Αυτή η κορυφαία θυσία τους ας είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά για τις οικογένειές τους, προς τις οποίες εκφράζω, εκ μέρους όλου του Ελληνικού Λαού, βαθύτατη οδύνη αλλά και αμέριστη συμπαράσταση. Αιωνία η μνήμη τους», αναφέρει στο συλληπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο των υποπλοιάρχων Αναστασίου Τουλίτση και Κωνσταντίνου Πανανα και του ανθυπασπιστή Ελευθερίου Ευαγγέλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

ΠΗΓΗwww.imerisia.gr
SHARE