Αγγελίες – Θεσσαλίας – Φεβρουάριος 2016

Αγγελίες – Θεσσαλίας – Φεβρουάριος 2016

Αγγελίες – Θεσσαλίας – Φεβρουάριος 2016

Πρακτική
Σε ενδιαφέρει να ενασχοληθείς και να εκπαιδευτείς στον κόσμο του digital marketing? Εδώ είναι η ευκαιρία σου! Συγκεκριμένα ψάχνουμε για ένα άτομο πρακτική με ενδιαφέροντα σε ανδρικά brands και τρόφιμα να εργαστεί για το διάστημα της 4μηνης πρακτικής του. Εμπειρία στη διαχείριση των social media θα προτιμηθεί. Στείλε το βιογραφικό σου στο: hr@passagemedia.net

Account Manager
Έχεις εμπειρία ως account manager σε διαφημιστικές, εκδοτικές, ψηφιακής επικοινωνίας εταιρίες; Μίλησέ μας τον εαυτό σου και την μέχρι σήμερα εμπειρία σου hr@passagemedia.net και πες μας λίγα λόγια και για τα έργα που έχεις δουλέψει.

Business Developer
Έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε B2B Business Development έχεις επαφές με την ευρύτερη τοπική αγορά της Θεσσαλίας: Στείλε μας την μέχρι σήμερα εμπειρία σου στο hr@passagemedia.net και πρόσθεσαι μερικά λόγια σχετικά με την γνώση σου στην διαφημιστική αγορά.

Digital Conceptual Copywriter
Μήπως ο χώρος του digital concepts (δημιουργία εννοιών) σε ενθουσιάζει; Αν ναι θα ήταν χαρά μας να δούμε την εμπειρία σου για τη δημιουργία εννοιών (digital concepts) για τη διαφήμιση (η θέση αυτή δεν αναφέρετε μόνο στη συγγραφή κείμενων και άρθρων) Στείλε μας στο hr@passagemedia.net το διογραφικό σου και πρόσθεσαι ένα portofolio της δημιουργικής σου εργασίας.

Video / Flash Designer
Αισθάνεσαι ότι έχεις τη σωστή εμπειρία για να δημιουργήσεις Flash banners, σύμφωνα με τα advertising specs; Τι θα έλεγες για τα γυρίσματα και επεξεργασία των δικών σου βίντεο; Δείξε μας τη δουλειά σου στο hr@passagemedia.net. Η θέση αυτή είναι part time ή freelancer

SEO Expert
Έχεις τον ενθουσιασμό και την γνώση να φέρεις ένα website στην κορυφή του SERP; Θα θέλαμε να ακούσουμε από σένα μερικά παραδείγματα της δουλειάς σου. Στείλε μας στο hr@passagemedia.net.

Art Director
Είμαστε πάντα ανοικτοί σε δημιουργικά μυαλά. Αν σε ενδιαφέρει να εργαστείς στη γραφιστική στο web στείλε μας email στο hr@passagemedia.net. Μην ξεχάσεις να μας στείλει και portofolio της δουλειάς σου.

Web Developer
Έχεις τις ικανότητες να δημιουργήσεις από τον 0 στο 1; Μπορείς να τις συνδυάσεις δημιουργικά για την ανάπτυξη δημιουργικών digital εμπειριών; Αν έχεις τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρία σε front-end, στείλε μας email στο hr@passagemedia.net με δείγματα της δουλειάς σου.

SEM/PPC Expert
Είσαι ειδικός στο SEM / PPC; Μπορείς να το αποδείξεις; Περιμένουμε να ακούσουμε νέα σου στο hr@passagemedia.net.