Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Ελληνοιταλικού Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Ελληνοιταλικού Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας του Ελληνοιταλικού Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε  την περασμένη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 ο Ελληνοιταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας στις 13μμ στην Καρδίτσα, στο Ιταλικό Εστιατόριο “LA FIAMMA” της Πλατείας Πλαστήρα.

Πλήθος κόσμου γέμισε τον όμορφο και ζεστό χώρο του ιταλικού εστιατορίου και δημιούργησε μια πολύ ωραία κι ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Ευθυμιάδης  κόβοντας την βασιλόπιτα ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στους κοινούς δεσμούς και σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ Ελλάδας, Καρδίτσας και Ιταλίας.

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και της Ιταλίας.

Ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου είχαν φροντίσει η εκδήλωση να πλαισιωθεί και από ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από ιταλικά και ελληνικά τραγούδια, τα οποία ερμήνευσαν με έξοχο τρόπο καθηγητές και σπουδαστές της Σχολής τραγουδιού του Ωδείου Καρδίτσας-Κων/νος Ευθυμιάδης. Ακόμα η Μικτή Χορωδία του Ωδείου ερμήνευσε ελληνικά και ιταλικά τραγούδια καθώς και η Παιδική.

Ήταν μια όμορφη πραγματικά κοπή βασιλόπιτας συνδυασμένη με ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα και εξαιρετικές ιταλικές γεύσεις.

Ελληνοιταλικός Σύλλογος (1)