Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Α.Σ.Κ.

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Α.Σ.Κ.

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Α.Σ.Κ.

Με εξαιρετική επιτυχία έγινε την Παρασκευή στην «Κέντια» ο ετήσιος χορός του Α.Σ.Καρδίτσας. Σε μια γεμάτη αίθουσα παρουσία εκατοντάδων φίλων της ομάδας, με κέφι, βραβεύσεις και χορό, η εκδήλωση του Α.Σ.Κ. απέδειξε πως η ομάδα της πόλης μας κερδίζει την εμπιστοσύνη της Καρδίτσας, η οποία απλόχερα στηρίζει την προσπάθειά της. Άλλωστε αυτό είναι ο Α.Σ.Κ., μια ομάδα από την Καρδίτσα, για την Καρδίτσα. Κεντρικό σημείο της πολύ όμορφης βραδιάς, η βράβευση της ομάδας του Γ.Σ.Καρδίτσας της περιόδου 1986-87 που κατέκτησε για πρώτη φορά την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Παρόντες στο χορό του Α.Σ.Κ., ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Β.Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Φ.Αλεξάκος, οι Αντιδήμαρχοι Καρδίτσας κ.Ι.Γεννάδιος και κα Σ.Μπακαλάκου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ.Μ.Τάντος, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Γ.Κόκκαλη και κ.κ. Γ.Μάττας, Κ.Νούσιος η γραμματέας του Δημ.Συμβουλίου Καρδίτσας κα Μ.Αμπατζή, εκπρόσωποι σωματείων και διαιτητών, οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του Α.Σ.Κ. και το σημαντικότερο, εκατοντάδες φίλοι του Α.Σ.Κ. που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου και έδωσαν το «παρών» στηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας.

Ευχές από Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο

Σε σύντομο χαιρετισμό τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β.Τσιάκος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φ.Αλεξάκος ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες στην ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας που όπως ανάφεραν, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου, ενώ τόνισαν πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Καρδίτσας συνεργάζονται για την ολοκλήρωση του νέου κλειστού γυμναστηρίου που μπορεί να δώσει νέα δυναμική στον αθλητισμό της περιοχής μας.

ASK_XOROS1 ASK_XOROS2 ASK_XOROS4

Τιμήθηκε η ομάδα του Γ.Σ.Καρδίτσας της περιόδου 1986-87
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και εισπράττοντας το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, τιμήθηκε η ομάδα του Γ.Σ.Καρδίτσας της περιόδου 1986-87 που ήταν η πρώτη ομάδα της Καρδίτσας που πήρε το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες με την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Με προπονητή τον Τόμη Κουκουλέτσο και παίκτες τους Δημήτρη Αγρογιάννη, Θέμη Αθανασίου, Φειδία Νικολάου, Αντώνη Οικονόμου, Στέφανο Οικονόμου, Μιχάλη Ούπα, Γιάννη Παππά, Χρήστο Παππά, Δημήτρη Παύλου, Ευάγγελο Σιώκο, Κώστα Σερίφη και Μάριο Τριανταφύλλου, η τότε ομάδα του Γ.Σ.Κ. πήρε το εισιτήριο για τα εθνικά πρωταθλήματα, συσπείρωσε τους φιλάθλους της Καρδίτσας γύρω από την ομάδα και έφερε πολλά νέα παιδιά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό. Ο Α.Σ.Καρδίτσας τίμησε τα μέλη της ομάδας εκείνης που έδωσε ώθηση και δυναμική στο τοπικό μπάσκετ, με τους παίκτες της ομάδας του Α.Σ.Κ. να παραδίδουν αναμνηστική πλακέτα στους συναδέλφους τους της ομάδας του 1986-87. Εκ μέρους της ομάδας του Γ.Σ.Κ. οι Κώστας Σερίφης και Δημήτρης Παύλου ευχαρίστησαν τον Α.Σ.Κ. για την πρωτοβουλία και ευχήθηκαν η τωρινή ομάδα να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Ευχαριστίες
Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο «Κέντια» και με την παρουσία και το χειροκρότημά τους έδειξαν ότι η Καρδίτσα στηρίζει τον Α.Σ.Κ. Πολλά «ευχαριστώ» αξίζουν και στις 144 επιχειρήσεις της περιοχής μας, που γενναιόδωρα πρόσφεραν δώρα και συνέβαλλαν στην επιτυχία της βραδιάς. Επίσης ευχαριστούμε το κέντρο «Κέντια» για τη φιλοξενία, αλλά και το «karditsasportiva.gr» για την εξαιρετική φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς.

SHARE