Μητσοτάκης: Μεταξύ οικουμενικής και εκλογών διαλέγω τις εκλογές

Μητσοτάκης: Μεταξύ οικουμενικής και εκλογών διαλέγω τις εκλογές

Μητσοτάκης: Μεταξύ οικουμενικής και εκλογών διαλέγω τις εκλογές

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό άσκησε μιλώντας στο STAR και τον Νίκο Χατζηνικολάου, οΚυριάκος Μητσοτάκης. «Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στον κ. Τσίπρα. Μας χωρίζει άβυσσος, ως προς την ουσία της πολιτικής » είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ και ξεκαθάρισε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συγκυβερνήσει ενώ υποστήριξε, ότι μεταξύ Οικουμενικής και εκλογών, προτιμά, τις εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει ένα παράλληλο πρόγραμμα άλωσης του κράτους, χειραγώγησης των αρχών και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη.

Απέναντι στο ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «κανείς δεν θέτει κάτι τέτοιο και με εξαίρεση το προσφυγικό και τα εθνικά όπου μπορεί να υπάρχει ένα πλαίσιο συνεννόησης, χωρίζει άβυσσος την ουσία των πολιτικών που θέλουν να εφαρμόσουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αν η κυβέρνηση απωλέσει τη δεδηλωμένη τότε θα ενεργοποιηθούν οι διατάξεις του Συντάγματος.

«Μεταξύ οικουμενικής και εκλογών διαλέγω τις εκλογές. Θα αντέξει η οικονομία μας μία ακόμα εκλογική αναμέτρηση αν αυτή προκύψει. Δεν τις ζητώ τις εκλογές και δεν θα τις προκαλέσω» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ενώ απάντησε αρνητικά και στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με άλλο πρωθυπουργό.